voice servers

Any Ideas you have for New features to add to Yazak

Moderators: angel_witha_devilishgrin, christi.dove, carols_a_yazak_user, azwench

Post Reply
User avatar
rangerhere
Posts: 75
Joined: Fri Sep 10, 2004 4:24 pm

voice servers

Post by rangerhere » Tue Apr 14, 2009 4:29 am

Zak...i noticed if i change the voice server to anything other than vc.yahoo.com every time i bring the sign on screen back up the voice server changes back to vc.yahoo.com ( like its the default setting )..is it possible to make the voice server stay to the one you set it to...Thanks :D

User avatar
Yazak
Site Admin
Posts: 656
Joined: Thu Jan 22, 2004 11:02 pm
Location: uk
Contact:

Re: voice servers

Post by Yazak » Tue Apr 14, 2009 1:39 pm

ok i'll fix that on next version :D must has messed it up after i got it to set to use working voice servers only :shock:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest